Selecteer uw auto

Bekijk de services voor uw auto

Vul hier in vier eenvoudige stappen de gegevens van uw auto in om te kijken welke aanbiedingen en services we speciaal voor u en uw auto beschikbaar hebben!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Maanden maanden
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  Apparatuur
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} maanden
   {{km.description}} Km

   Voer het kenteken of chassisnummer van uw auto in en ontdek de diensten en speciale aanbiedingen die voor uw auto beschikbaar zijn!

   *Voertuig niet gevonden Het ingegeven voertuig is niet van het merk Lancia.
   BEVESTIGEN
   Toegang tot myLancia

   Ga naar uw persoonlijke zone en ontdek wat Lancia er voor u reserveert

   Toegang tot myLancia

   Registreer

   Wilt u nieuws, informatie en exclusieve aanbiedingen voor uw auto ontvangen?

   Registreer u nu op MyLancia!

   myLancia
   Dealers

   Dealers

   Bent u op zoek naar informatie of hebt u hulp nodig? Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar!

   Zoek een dealer of werkplaats

   Klik op de kaart en zoek een dealer bij u in de buurt! ZOEK EEN DEALER

   Vraag om informatie of maak een afspraak

   Hulp bij pech onderweg

   Tijdens de fabrieksgarantie van uw auto kunt u rekenen op onze 24-uurs pechhulpdienst. Wij ervoor dat u bij een technisch mankement aan uw auto altijd weer verder kunt, wat er ook gebeurt.

   Maar ook als u vragen hebt over bijvoorbeeld de openingstijden van dealers of de prijzen van onderdelen staan we voor u klaar. Bel voor al uw vragen ons gratis servicenummer 00 800 526242 00: onze professionals zullen u graag te woord staan!

   Assistenza stradale

   Altijd een monteur die voor u klaar staat

   Een lekke band? Of een lege accu waardoor uw auto niet wil starten? Maak u geen zorgen! Als het nodig is, sturen we een monteur om u weer op weg te helpen. Waar u ook bent. En als het probleem niet ter plekke kan worden opgelost, slepen we uw auto naar de dichtstbijzijnde erkende servicewerkplaats om uw auto daar te laten repareren.

   We laten u niet in de kou staan

   Als uw auto niet binnen een redelijke termijn kan worden hersteld, kunt u een vervangauto krijgen tot uw eigen auto klaar is. Daarbij worden ook de eventuele taxi- of treinkosten om verder te reizen of naar een autoverhuurbedrijf te gaan vergoed*.

   Laten we de lijnen kort houden

   Als u strandt op meer dan 50 km van uw woonplaats, nemen wij de kosten voor de door- of terugreis van u en uw reisgenoten voor onze rekening*. Ook eventuele hotelkosten als u onderweg moet overnachten en de reiskosten voor het ophalen van de herstelde auto worden vergoed. En als uw auto in het buitenland staat en niet binnen 5 dagen kan worden hersteld, zorgen wij ervoor dat hij wordt teruggebracht naar uw huis of een servicewerkplaats dicht bij uw woonplaats!*
   *Raadpleeg het garantieboekje van uw auto voor informatie over onze pech- en mobiliteitsdiensten en de voorwaarden waaronder deze worden aangeboden.


   EERSTE HULP BIJ AUTOPECH


   Duur/mileage: na afloop van uw fabrieksgarantie kunt u op elk moment een ServicePlus pas afsluiten. Onafhankelijk van de kilometerstand of de leeftijd van uw auto.

   Met de ServicePlus pas heeft u recht op vakkundige en snelle hulp bij pech onderweg in heel Europa. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

   Ook na de fabrieksgarantieperiode wilt u natuurlijk geholpen worden, mocht u onverhoopt met pech langs de weg staan. Voor slechts €47,50 per jaar bieden wij u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp. Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal extra services:
   • Gatis bandreparatie
   • Gratis lampjes aan de buitenzijde vervangen
   • Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit
   • Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door
   • Gratis APK bij Onderhoud

   Wat is gedekt
   Ook geldig bij een lege brandstoftank en het verlies van uw sleutel. 

   Extra Services
   • Mobiele werkplaats: bij pech onderweg komt een monteur het voertuig ter plaatse repareren. 
   • Wegslepen: als uw auto niet langs de weg kan worden gerepareerd, brengen wij deze naar het dichtstbijzijnde erkend Service Punt.
   • Vervangend vervoer: maximaal 4 werkdagen - plus eventueel tussenliggend weekend-of feestdagen - vervangend vervoer.
   • Reiskosten: vergoeding van taxikosten om naar een treinstation of autoverhuurbedrijf te gaan.
   • Terugreis of doorreis van passagiers: vergoeding van trein- of vliegreis bij stranding van het voertuig op meer dan 50 kilometer van de woonplaats.
   • Hotelkosten: vergoeding van hotel-/overnachtingskosten als u strandt op meer dan 50 kilometer van huis.
   • Ophalen gerepareerde auto: vergoeding van de kosten om uw gerepareerde auto op te halen meer dan 50 kilometer van huis.
   • Repatriëring van het niet-gerepareerde auto: terugbrengen van uw auto uit het buitenland als hij niet binnen 5 dagen gemaakt kan worde.

   Voor meer informatie bekijk de brochure en de algemene voorwaarden.