ELEGANT,
MILEUBEWUST,
COMFORTABEL.

DE MEEST 
NATUURLIJKE KEUZE.

LANCIA INTRODUCEERT
DE NIEUWE YPSILON CNG ECOCHIC.

DE NATUUR IS ER BLIJ MEE.

DE AUTO


MILIEUBEWUST


De nieuwe Ypsilon CNG Ecochic draagt met zijn milieubewuste motor op groengas bij aan een schoner milieu.
Dankzij de minimale uitstoot van CO2 (slechts 86 g/km)*, stikstofoxiden, schadelijke koolwaterstoffen en fijnstof (vrijwel nihil), kan ook de natuur opgelucht ademhalen.

VERSTANDIG


Met de Ypsilon CNG Ecochic is het nog verstandiger om over te stappen op groen rijden.
Omdat u daarmee écht bespaart. Voor nog geen 12 euro** ​heeft u een volle tank gas. Samen met een volle benzinetank geeft dat een actieradius van ruim 1.000 km. Bovendien rijdt u een auto met een bijzonder lage CO2 uitstoot van 86 g/km***, waardoor u ook nog eens geniet van 21% bijtelling. Daarbij krijgt u de zekerheid van een installatie die niet alleen door Lancia is ontworpen en gebouwd, maar ook wordt gegarandeerd.
​​​​​​

ELEGANT


Het is een compacte 5-deurs auto met een innovatieve uitrusting en een verleidelijk comfort dankzij goed geprofileerde stoelen en een luxueuze interieurafwerking. Leverbaar in diverse lakkleuren, waaronder 4 bicolore-combinaties, en drie uitrustingsniveaus om uw unieke persoonlijkheid perfect tot uitdrukking te kunnen brengen. Al het moois van de Ypsilon. Alle voordelen van groen rijden.
  • ECOLOGISH
  • INTELLIGENT
  • ELEGANT
* Actieradius: benzinetank + aardgastanks, bij verbruik in buitenwegcyclus.
** Inhoud aardgastanks: 12kg. Gemiddelde aardgaskosten: 1,067 €/kg (gebaseerd op prijs aan de pomp in april'13).
*** CO2-emissie: 86 g/km (aardgas) - 107 g/km (benzine).
De verbruikscijfers zijn gemeten volgens een Europese testmethode. De testmethode heeft niet tot doel het praktijkverbruik nauwkeurig weer te geven. Het praktijkverbruik kan daarmee afwijken. Het daadwerkelijk verbruik van uw auto hangt ook sterk af van uw rijgedrag. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden, zie ook www.hetnieuwerijden.nl voor handige tips om zuiniger te rijden. Let op: waarden brandstof CNG op basis van Italiaans H-Gas. In Nederland tankt u L-gas met een lager methaangehalte. Dit heeft een evenredig hoger verbruik tot gevolg. Methaangehalte varieert; verschil bedraagt gemiddeld 15%.
Lancia Automobiles - FCA Netherlands B.V. - P.I. 07973780013