Overzicht

LANCIA BEGINT AAN EEN NIEUW TIJDPERK

De 100% elektrische Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina is het resultaat van een samenwerking tussen Lancia en de gerenommeerde Italiaanse meubeldesigner Cassina. De Lancia Ypsilon is geïntroduceerd als 100% elektrisch model, maar is nu ook leverbaar als hybride. Het exterieur wordt gesierd door slanke lijnen en pure geometrie, geïnspireerd door Lancia’s iconische en legendarische modellen. In het interieur biedt de all-electric Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina ultiem comfort, zodat u zich altijd thuisvoelt, ongeacht uw bestemming.

GEVORMD DOOR ITALIAANSE ELEGANTIE

De 100% elektrische Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina is de belichaming van het karakteristieke comfort van Lancia. Het interieur is geïnspireerd door de meubelindustrie en mede mogelijk gemaakt door de expertise van de gerenommeerde meubeldesigner Cassina. Het resultaat is een auto met slanke lijnen en een gastvrij, eclectisch interieur.

S.A.L.A. MAAKT UW LEVEN EENVOUDIGER

Sound, Air, Light, Augmentation: S.A.L.A., Lancia nieuwste generatie infotainmentsysteem. Het intuïtieve en meeslepende systeem vergemakkelijkt uw leven aan boord en maakt het mogelijk om de ambiance, de climate control en de verlichting aan te passen met één vingeraanraking of stemcommando.

ERVAAR ONDERWEG HET GEVOEL VAN THUIS

Niets is fijner dan overal het gevoel van thuis ervaren. Met die insteek is het exclusieve interieur van de all-electric Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina ontworpen. Dankzij de gebruikte materialen en kleuren voelt u zich daarom direct thuis aan boord, ongeacht uw bestemming.

DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE LANCIA OOIT

De Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina is de eerste 100% elektrische Lancia ooit. Opladen is eenvoudig dankzij de laadoplossingen van onze partner Free2Move Charge, waarmee u toegang krijgt tot een volledig geïntegreerd ecosysteem van laadhardware, - software en -oplossingen voor uw nieuwe elektrische Lancia.

Exterieur

ITALIAANSE ELEGANTIE GEVORMD DOOR PURE LIJNEN EN ICONISCH DESIGN

De all-electric Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina markeert een zoektocht naar excellentie, waarbij schoonheid niet de bestemming is, maar het startpunt van een gedurfd en visionair avontuur. Deze filosofie stond aan de basis van het idee om de eerste hatchback in het Premium B-segment van de Stellantis-groep te introduceren. De Lancia Ypsilon is compact, maar valt op dankzij strakke lijnen en weet u te verleiden met zijn elegantie. Aan de buitenkant vallen direct de stilistische details op, mede vormgegeven door de gerenommeerde meubeldesigner Cassina, zoals de facetgeslepen lichtmetalen velgen en de speciaal voor deze versie ontworpen ‘Lancia-blauw’. 

SCHOONHEID DIE U WEET TE RAKEN

De achterzijde van de 100% elektrische Lancia Ypsilon wordt gekenmerkt door de cirkelvormige LED-achterlichten, een duidelijk eerbetoon aan de legendarische Lancia Stratos. Een nieuw en opvallend designkenmerk is de letter 'Y' die horizontaal in de cirkelvormige verlichting is geïntegreerd.

LAAT U LEIDEN DOOR DE ‘CHALICE’

Het nieuwe Lancia-logo, in de originele typografie, is geïnspireerd door de signatuur van high-fashion modehuizen – een keurmerk van Italiaans vakmanschap. Het onderliggende Ypsilon-logo is ontworpen als een moderne interpretatie afkomstig van iconische Lancia-modellen zoals de Fulvia, Flavia en Flaminia.

HET ICONISCHE SIGNATUUR VAN EEN MEESTERWERK

Het nieuwe Lancia-logo, in de originele typografie, is geïnspireerd door de signatuur van high-fashion modehuizen – een keurmerk van Italiaans vakmanschap. Het onderliggende Ypsilon-logo is ontworpen als een moderne interpretatie afkomstig van iconische Lancia-modellen zoals de Fulvia, Flavia en Flaminia.

PERFECTE VORMEN GECOMBINEERD MET UITMUNTEND DESIGN

In samenwerking met Cassina ontwierpen we de elegante 17-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen, die opvallen dankzij het gebruik van kostbare materialen en design op maat: de geometrie van de spaken, geïnspireerd door de letter ‘Y’, zorgen voor een radicale uitstraling die op elegante wijze contrasteert met de lak in Lancia-blauw, eveneens ontwikkeld met Cassina.

Interieur

ERVAAR ONDERWEG HET GEVOEL VAN THUIS

De all-electric Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina is de belichaming van een nieuwe manier om het interieur van een auto te ontwerpen. De ambiance, vormgegeven met meubeldesigner Cassina, is het best te omschrijven als het 'gevoel van thuis'. Van de knusse, verwarmde stoelen met massagefunctie die zijn afgewerkt met blauw fluweel en sierstiksels in 'cannelloni'-patroon, tot de exclusieve koffietafel ontworpen door Cassina. Ieder detail aan boord van de Lancia Ypsilon ademt het comfort van een Italiaans landhuis.

SEDILI BELLI E BUONI

LAAT U LEIDEN DOOR COMFORT

De comfortabele bestuurdersstoel en de gebruiksvriendelijke stuurwielbediening op het driespaaks-stuurwiel, afgewerkt met het nieuwe Lancia-logo, maken rijden met de Lancia Ypsilon tot een geweldige ervaring.

GASTVRIJHEID IS EEN LEVENSSTIJL

De stoelen van de 100% elektrische Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina zijn speciaal. Ze zijn ontworpen om de passagiers te omhullen met comfort. Daarnaast beschikken ze over een verwarmings- en massagefunctie en zijn ze bekleed met zacht blauw fluweel en afgewerkt met dubbele sierstiksels in ‘cannelloni’-patroon.

ETHISCH EN ESTHETISCH VERANTWOORD

Het verfijnde interieur van de Lancia Ypsilon is vervaardigd van duurzame materialen, volledig in lijn met de waarden van Lancia’s strategische plannen voor de komende 10 jaar. Traditionele designelementen, zoals het fluweel - nu gerecycled - van het historische 'Lancia-cloth', zijn modern geherinterpreteerd en ethisch verantwoord.

COMFORT VOOR IEDEREEN

Deel het plezier van comfortabel reizen, gehuld in exclusief blauw fluweel, met vier medepassagiers. De all-electric Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina beschikt over vijf volwaardige zitplaatsen.

Technologie en Veiligheid

S.A.L.A. – MAAKT GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE TOEGANKELIJK

De toekomst van Lancia is niet compleet zonder geavanceerde en intuïtieve technologie. De 100% elektrische Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina is zijn tijd ver vooruit dankzij het innovatieve S.A.L.A.-infotainmentsysteem – een acroniem voor Sound, Air, Light en Augmentation. Het systeem vormt de basis van de technologie aan boord van uw Lancia en staat garant voor een meeslepende en complete infotainmentervaring. Het S.A.L.A.-systeem bestaat uit 10.25-inch HD-displays en de interface is volledig naar wens te personaliseren.

SEDILI BELLI E BUONI

TOPKLASSE TECHNOLOGIE

De Lancia Ypsilon is standaard uitgerust met twee 10.25-inch HD-schermen. Het hoofdscherm fungeert als bedieningspaneel voor het audiosysteem, de Climate Control en de verlichting. Eén simpele aanraking: meer heeft u niet nodig om de ambiance aan boord aan te passen op uw voorkeuren.

DE PERFECTE AMBIANCE VOOR IEDERE REIS

Dankzij de verschillende instellingen voor de ambianceverlichting van het S.A.L.A.-systeem past u de sfeer in uw Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina eenvoudig aan op uw voorkeuren. Kies uit één van de 8 kleuren die zijn ontworpen voor een afwisselende en aangename ambiance in het interieur voor de ideale rijervaring.

EEN ASSISTANT DIE ALTIJD ALERT IS

De combinatie van het Level 2 Driver Assistance System (ADAS) en de nieuwste technologie aan boord maken rijden met de Lancia Ypsilon tot een plezierige en stressvrije ervaring. Hierdoor ervaart u volledige gemoedsrust in een veilige en comfortabele omgeving.

TWEE EXTRA OGEN VOOR 360° ZICHT.

De twee 180°-graden camera’s – één voor en één achter – geven een compleet beeld van de situatie rondom uw auto. De beelden van beide camera’s worden samengevoegd tot één panoramisch bovenaanzicht, waardoor u zicht heeft op alle obstakels wanneer u in het verkeer manoeuvreert.

COMPLETE GEMOEDSRUST

Het Autonomous Emergency Braking (AEB)-systeem helpt ongevallen voorkomen door gevaar te detecteren en te melden via optische en akoestische signalen. Wanneer de bestuurder niet reageert, remt het systeem automatisch om een ongeval te voorkomen of de impact ervan te verminderen. 

VEILIGHEID VOOR U EN UW PASSAGIERS

Adaptive Cruise Control (ACC) houdt gevaar op afstand. Het systeem regelt automatisch de snelheid en houdt zo een veilige afstand tot voorliggers. 

ALTIJD VERBONDEN

Met de Mobile App communiceert u op afstand met uw all-electric Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina. Open en vergrendel de portieren, achterhaal snel de locatie van uw auto en stel op afstand de airconditioning of verwarming in. Zodra u instapt, kunt u comfortabel instappen met de gewenste temperatuur. Met E-Control is het bovendien mogelijk om op afstand verschillende laadfuncties op afstand te beheren.