Connected Services

Mopar Connect

Met de Mopar® Connect-servicesuite heeft u een speciale service ter beschikking, om u te ondersteunen bij diefstal, ongeval of pech. Bovendien weet u met de nieuwe externe functies waar uw auto is en kunt u de status vanuit uw smartphone regelen. Mopar® Connect-services zijn als optie beschikbaar bij de aankoop van een nieuw voertuig of als accessoire als u al een compatibele Lancia-auto bezit. Neem voor alle informatie over beschikbaarheid en activering van services contact op met uw dealer. Ontdek nu het volledige aanbod!

text-image-full-1.jpg

Voor het op afstand bedienen van uw auto heeft u een stabiele verbinding nodig

MY:ASSISTANT VEILIGHEID BINNEN HANDBEREIK

Ondersteuning bij ongevallen met Mopar® Connect die u 24 uur ondersteuning biedt. 

MY:REMOTECONTROL CONTROLEERT UW AUTO, OOK OP AFSTAND

Uw auto terugvinden op een drukke parkeerplaats is nog nooit zo eenvoudig geweest.  Zoek hem op de kaart en volg de snelste route om hem te bereiken.

MY:CAR HOUDT UW VOERTUIG IN PERFECTE STAAT

My:Car di Mopar® Connect kunt u up-to-date informatie over uw voertuig geven.

MY:JOURNEY TRANSFORMEERT DE TRAJECTEN DIE U AFLEGT IN REISERVARINGEN

My:Journey is de nieuwe service van Mopar® Connect waarmee u uw verplaatsingen via uw mobiele telefoon kunt bekijken en beheren.

ONTDEK DE DIENSTEN VAN ONZE PARTNERS

MOPAR® CONNECT

De voordelen van Mopar® Connect eindigen niet met de merkgebonden diensten, die toegankelijk zijn op de website via smartphone* of computer.

IN EEN PAAR STAPPEN ACTIVEERT U MOPAR® CONNECT SERVICES!

Om de services te gebruiken, vraagt u een erkende dealer om het Mopar® Connect-apparaat in het voertuig te installeren en ondertekent u het contract, waarbij u uw persoonlijke gegevens en e-mailadres opgeeft.

WILT U DE MOPAR® CONNECT SERVICES  VERNIEUWEN?

Aan het einde van de abonnementsperiode kunt u Mopar Connect bij erkende dealers verlengen of zelf de verlenging online in de Mopar Store kopen door op de volgende link te klikken: nu Mopar Connect vernieuwen.

*Vanaf 1 februari 2023 kan de Uconnect LIVE-app uw verbonden services niet langer beheren, maar maak u geen zorgen! Open gewoon de app om toegang te krijgen tot de speciale site, van waaruit u kunt blijven genieten van uw Mopar® Connect services. 

Wilt u Mopar® Connect-services in uw auto installeren of het abonnement vernieuwen?

Vraag informatie over productbeschikbaarheid of verlengingskosten en maak een afspraak met de dealer.