Elegantie, zuiverheid, consistentie. Hier is de Lancia-lijn

Voor de ontwerpers van het Lancia Style Center is elke dag "de eerste dag": want als het doel is om auto's te maken die tijdloze pictogrammen kunnen worden, is elk detail van enorm belang. Iconische vormen, merkwaarden, de cultuur van knowhow: hier komen ideeën overeen met het merkteken dat Lancia aan haar toekomst wil geven.

PU+RA HPE CONCEPT

Zo ontstaat een icoon.

Het ontwerp van Pu + Ra HPE komt van het gebruik van eenvoudige en perfecte geometrische vormen, zoals de cirkel en driehoek, op schone oppervlakken en essentiële secties, gemakkelijk te lezen en welbespraakte verwijzingen naar het verleden van Lancia, opnieuw geïnterpreteerd in een moderne stijl. Aan de voorkant is er de calice, waarvan de drie lichtlijnen de identiteit van het merk onderstrepen samen met de ronde achterlichten, die herinneren aan de legendarische Lancia Stratos. In de specifieke Progressive Green-kleuring - die een eerbetoon is aan Lancia Flaminia Azzurro Vincennes - herinnert het profiel aan de zuiverheid van de lijnen van de Aurelia en wordt het passagierscompartiment gekarakteriseerd door een brede beglazing voor een zicht van 360°. Van bovenaf is de sterke band tussen het interieur en de buitenkant te zien door het gebruik van geometrische vormen zoals de twee cirkels van het dashboard en het dak.

Lancia Pu + Ra HPE, de evolutie is hier

Lancia Pu + RA HPE is de 100% elektrische auto die Lancia projecteert in de toekomst van mobiliteit. Een manifest van design, interieur huisgevoel, duurzaamheid, elektrificatie en moeiteloze technologie. VERKEN PU + RA HPE