Originele onderdelen

Voor onderdelen biedt Lancia drie verschillende productlijnen die specifiek zijn afgestemd wat voor uw auto het beste is. Laat u niet verleiden tot de aanschaf van imitatieonderdelen die een voordelig alternatief lijken te bieden: de kwaliteit hiervan laat vaak te wensen over, waardoor ze schade aan uw auto kunnen veroorzaken en in het ergste geval zelfs uw veiligheid in gevaar kunnen brengen.

Originele Lancia-accessoires van Mopar®

Niemand weet beter wat het beste voor uw Lancia is dan wij.

Optimale prestaties voor uw Lancia

Originele Lancia-onderdelen van Mopar® zijn specifiek voor uw Lancia ontwikkeld. Door mensen die nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de auto zelf. En die dus precies weten aan welke eisen de onderdelen moeten voldoen. Bovendien doen wij voor de vervaardiging van onze onderdelen van onze onderdelen geen concessies aan de kwaliteit. Zodat u verzekerd bent van maximale veiligheid, betrouwbaarheid en waardevastheid van uw Lancia.

Meteen leverbaar

Originele Lancia-onderdelen worden gelijktijdig ontwikkeld met de auto waarvoor ze bestemd zijn. Daardoor zijn ze voor nieuwe modellen en modelversies ook meteen beschikbaar vanaf het moment dat de eerste auto de fabriek verlaat.

Perfecte passing

Alleen originele Lancia-onderdelen voldoen aan de specifieke eisen voor uw auto. Dat betekent dat ze altijd perfect passen en daarom ook probleemloos te monteren zijn. 

Gegarandeerd beschikbaar

Via het Lancia-servicenetwerk zijn onze originele onderdelen wereldwijd verkrijgbaar tot minstens tien jaar nadat de productie van het model is gestopt.

Ontdek onze originele onderdelen

    

Lancia Approved

Wanneer uw Lancia ouder wordt, wilt u natuurlijk dat de onderhoudskosten min of meer in verhouding blijven met de afnemende waarde van uw auto. Onze Lancia Approved-onderdelenlijn biedt daarvoor een voordelige oplossing zonder concessies aan de veiligheid en betrouwbaarheid.

    
Geregenereerde reserveonderdelen

Lancia SUSTAINera

Met onze SUSTAINera-lijn bieden we een duurzaam alternatief voor reparaties van uw auto: door ingezamelde onderdelen opnieuw te gebruiken, gaan we verspilling van grondstoffen tegen en dragen we een steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Het recyclingproces dat hieraan ten grondslag ligt, bestaat uit de volgende vier fasen:

  • Inzameling
  • Reparatie
  • Revisie
  • Hergebruik

SUSTAINera-onderdelen en -accessoires bieden de kwaliteit die u van Lancia-mag verwachten, maar dan met een geringere impact op de hulpbronnen van de planeet.

    

Hulp nodig?

Neem contact met ons via ons universele telefoonnummer, bereikbaar vanuit alle Europese landen.