Originele onderdelen

Voor onderdelen biedt Lancia drie verschillende productlijnen die specifiek zijn afgestemd wat voor uw auto het beste is. Laat u niet verleiden tot de aanschaf van imitatieonderdelen die een voordelig alternatief lijken te bieden: de kwaliteit hiervan laat vaak te wensen over, waardoor ze schade aan uw auto kunnen veroorzaken en in het ergste geval zelfs uw veiligheid in gevaar kunnen brengen.

Originele Lancia-accessoires van Mopar®

Originele kwaliteit, extra gemoedsrust

Originele Lancia-onderdelen van Mopar® zijn specifiek voor uw Lancia ontwikkeld. Ze zijn uitsluitend vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit en worden aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen en voortdurend verbeterd volgens de nieuwste technieken. Zo kunt u rekenen op maximale veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van uw Lancia. Ook kunt u rekenen op een uitstekende restwaarde en op 2 jaar garantie, dit geldt voor zowel de onderdelen als het arbeidsloon. Originele onderdelen worden gelijktijdig ontwikkeld met het model waarvoor ze bestemd zijn. Hierdoor zijn ze meteen beschikbaar vanaf het moment dat de eerste auto de fabriek verlaat. 

    

Lancia Approved

Wanneer uw Lancia ouder wordt, wilt u natuurlijk dat de onderhoudskosten min of meer in verhouding blijven met de afnemende waarde van uw auto. Onze Lancia Approved-onderdelenlijn biedt daarvoor een voordelige oplossing zonder concessies aan de veiligheid en betrouwbaarheid.

    
Geregenereerde reserveonderdelen

Lancia SUSTAINera

Met onze SUSTAINera-lijn bieden we een duurzaam alternatief voor reparaties van uw auto: door ingezamelde onderdelen opnieuw te gebruiken, gaan we verspilling van grondstoffen tegen en dragen we een steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Het recyclingproces dat hieraan ten grondslag ligt, bestaat uit de volgende vier fasen:

  • Inzameling
  • Reparatie
  • Revisie
  • Hergebruik

SUSTAINera-onderdelen en -accessoires bieden de kwaliteit die u van Lancia-mag verwachten, maar dan met een geringere impact op de hulpbronnen van de planeet.

    

Hulp nodig?

Neem contact met ons via ons universele telefoonnummer, bereikbaar vanuit alle Europese landen.