ONDERHOUD & REPARATIES

Niemand kent uw auto beter dan wij. Vertrouw voor onderhoud en reparaties daarom op de expertise van het Lancia-servicenetwerk.

WAT MOOI IS, MOET MOOI BLIJVEN

Bij onze Lancia-servicewerkplaatsen is uw auto in goede handen: onze speciaal opgeleide monteurs gebruiken uitsluitend originele of door ons goedgekeurde onderdelen en werken met de juiste gereedschappen en testapparatuur, zodat u kunt erop kunt vertrouwen dat alles exact 'volgens het boekje' gebeurt.

Onderhoud op maat

KIES HET JUISTE ONDERHOUDSPAKKET

Onze onderhoudscontracten zijn afgestemd op de kilometerstand en leeftijd van uw Lancia.

Een tijdloze stijl

Dankzij onze gepersonaliseerde programma's op basis van leeftijd van de auto, kunt u hem altijd efficiënt houden.

FAQ

Onze onderhoudscontracten zijn erop gericht u en uw auto dag in dag uit probleemloos op de weg te houden. Hier vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over het onderhoud, zoals:

  

Alle details met betrekking tot de frequentie en de kilometerlimieten waarbinnen een onderhoudsbeurt nodig is, zijn vermeld in het geplande onderhoudsplan in de gebruikers- en onderhoudshandleiding die u aan boord van uw auto vindt.

Ja, Mopar Vehicle Protection biedt een brede en flexibele keuze aan pakketten en onderhoudsprogramma's, met verschillende dekkingsniveaus, duur en kilometerstand, afhankelijk van uw huidige behoeften. Klik hier om alle antwoorden op uw vragen te vinden. 

Wij raden u aan bij voorkeur naar een erkende Lancia-werkplaats te gaan. Indien u zich tot een andere werkplaats moet wenden, bewaar dan altijd de factuur van de werkzaamheden.

GEEF UW LANCIA DE ZORG DIE HIJ VERDIENT

Bij onze Lancia-servicewerkplaatsen bent u ervan verzekerd dat uw Lancia de zorg krijgt die hij verdient. Hier vindt u een overzicht van alles waarmee we u van dienst kunnen zijn om uw Lancia in topconditie te houden. 

Banden

Onze Lancia-servicewerkplaatsen bieden u banden van premium merken die u van optimale veiligheid en prestaties voor uw Lancia verzekeren.

Boek uw werkplaatsbezoek online

MOBILITEITSSERVICE

Na een onderhoudsbeurt of reparatie uitgevoerd door een erkende Lancia-servicewerkplaats, kunt u een jaar lang kosteloos aanspraak maken op onze mobiliteitsservice.

Hulp nodig?

Neem contact met ons via ons universele telefoonnummer, bereikbaar vanuit alle Europese landen.