Remmen

Niet te onderschatten waarschuwingssignalen

Het hele remsysteem in perfecte staat houden is belangrijk voor u, uw medepassagiers en iedereen om u heen. Als u trillingen, abnormale geluiden of een overmatige remafstand opmerkt wanneer u het rempedaal indrukt, maak dan onmiddellijk een afspraak bij uw plaatselijke Lancia-werkplaats. Ons team zal controleren of uw remmen moeten worden vervangen.

Kies originele reserveonderdelen

Om de veiligheid te garanderen, worden er op grote schaal tests op Lancia-reserveonderdelen uitgevoerd met behulp van de nieuwste apparatuur en technologie, zodat de remblokken en -schijven bestand zijn tegen hitte en druk.

Onze originele onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en speciaal ontworpen voor uw voertuig. om een volledig functioneel remsysteem te garanderen.

Het belang van Lancia-monteurs

Het Lancia-servicenetwerk weet precies hoe het complexe constructies zoals het remsysteem moet onderhouden. Onze professionele technici kunnen gemakkelijk de problemen identificeren die voortvloeien uit versleten remblokken en -schijven of kunnen ontstaan wanneer het remsysteem niet goed werkt.