LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA

Cassina en Lancia delen Italiaanse roots en een rijk merkverleden. Maar ook waarden als innovatie en creatieve oplossingen op weg naar duurzaamheid, terwijl tradities in acht worden genomen. Hun gezamenlijke focus op duurzame en elektrische mobiliteit onderstreept het streven naar perfectie, door de nadruk te leggen op kwaliteit, duurzaamheid en het gebruik van circulaire materialen. Een benadering die niet alleen de toekomst van Lancia vormt, maar tegelijkertijd een eerbetoon is aan het legendarische verleden van het merk.

Gelimiteerd tot 1906 exemplaren

De eerste 100% elektrische Lancia ooit en gelimiteerd tot slechts 1906 genummerde en gecertificeerde exemplaren: de LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA luidt de Renaissance van Lancia in.

De pure geometrie van een radicaal icoon

De Lancia Ypsilon wordt gekenmerkt door de iconische vormgeving van de LED-achterlichten, een duidelijk eerbetoon aan de radicale geest van het merk en een icoon uit de rallywereld: de legendarische Lancia Stratos. De verlichting omlijst het nieuwe Lancia-logo, geïnspireerd door een lettertype dat doet denken aan gerenommeerde Italiaanse modehuizen en tegelijkertijd nauw verbonden is met de historie van ons merk. Een nieuw en opvallend designkenmerk is de letter 'Y' die horizontaal in de cirkelvormige verlichting is geïntegreerd.

Uw eigen 'SALA' voor een unieke ambiance aan boord

De toekomst van Lancia wordt gebouwd op intuïtieve en efficiënte technologie die constant bijdraagt aan uw welzijn. Het innovatieve S.A.L.A.-infotainmentsysteem (Sound Air Light Augmentation) is binnen deze filosofie een onmisbare pijler voor superieur comfort en meeslepende reiservaringen. S.A.L.A. is volledig te personaliseren dankzij widgets en standaard biedt het systeem 2 HD-displays plus een gecentraliseerd bedieningspaneel voor volledige controle over de audio, verlichting en het klimaat aan boord. Met gebaren of stemcommando's is de ambiance in uw Ypsilon bovendien eenvoudig te personaliseren.

100% elektrisch

Lancia luidt een nieuw tijdperk in met een 100% elektrisch model. Met de nieuwe Ypsilon geniet u van een actieradius tot wel 403 km* (gecombineerde WLTP-cyclus), snelle laadtijden en de moderne laadoplossingen van Free2Move Charge.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#

*Het elektrische energieverbruik voor de 100% elektrische Lancia Ypsilon bedraagt 14,3-14,6 kWh/100 km; de CO2-uitstoot bedraagt 0 g/km.

Het rijbereik van de 100% elektrische Lancia Ypsilon varieert van 403 tot 394 km.

De waarden zijn goedgekeurd volgens de WLTP-gewogen cyclus (EU-verordening 2018/1832). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gemeten door de producent tijdens pre-goedkeuringstesten, volgens het WLTP-protocol (EU-verordening 2018/1832), en zijn onderhevig aan wijzigingen na de definitieve certificering.

Het werkelijke elektrische energieverbruik, de CO2-uitstoot en het elektrische rijbereik kunnen verschillen en variëren op basis van gebruiksomstandigheden en verschillende factoren, waaronder optionele voorzieningen, de frequentie van elektrisch opladen in verhouding tot het aantal gereden kilometers, de omgevingstemperatuur, rijgewoonten, snelheid, totaalgewicht en het gebruik van specifieke apparatuur (zoals airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.). Bandentype en -conditie, wegomstandigheden en externe weersomstandigheden kunnen deze waarden ook beïnvloeden.